sloop expositiehuis alferink voor parkeerplaats

Expositiehuis Willy Alferink in Heeten wordt gesloopt omdat er een parkeerplaats komt voor supermarkt Plus.

Nadat het pand van Alferink te koop werd aangeboden is er besloten om het pand van Alferink uiteindelijk te slopen. De parkeerplaats is voor Plus te klein geworden. De parkeerplaats wordt met 58 plaatsen vergroot. Daarnaast wordt de parkeerplaats voorzien van enkele bomen en twee groenstroken. Tevensis heeft het straks de inrit aan de Dorpsstraat en een uitrit aan de Hademanstraat.

Willy Alferink zal gaan verhuizen. Maar voordat hij weg is uit Heeten zullen er nog twee solo-exposities worden getoond. De eerste expositie is op zaterdag 4 en maandag 6 april. De tweede expositie zal plaatsvinden op zaterdag 2 en zondag 3 mei. Op vrijdag 31 gaat de deur van atelier Alferink voor het laatst dicht.

Je kunt de activiteiten van Alferink blijven volgen via staging2.willyalferink.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.