sjaal en shirt voor jubileumwedstrijd eagles

Aangezien Go Ahead Eagles aanstaande zaterdag haar 1000ste Eredivisieduel speelt, heeft de club een jubileumshirt en jubileumsjaal ontworpen. De collector’s items zijn vanaf dinsdag verkrijgbaar in de fanshop en webshop van Eagles.

Aanstaande zaterdag speelt Go Ahead Eagles een zeer bijzonder duel. Niet alleen speelt de ploeg van trainer Foeke Booy tegen koploper PSV; ook betekent deze wedstrijd het 1000ste Eredivisieduel voor de club. Dit een kleine 52 jaar na de eerste in 1963.

Op donderdag 5 maart aanstaande is er aan de Vetkampstraat 1 een speciale koopavond in de fanshop. Deze is dan dan tot 20:00 uur geopend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.