Home / archiefcentraal / sdol pas laat naast hoonhorst

sdol pas laat naast hoonhorst

Het duel in klasse 5A tussen SDOL en Hoonhorst is geëindigd in 2-2. Hoonhorst won vorige week nog eenvoudig van laagvlieger Manderveen met 5-1. SDOL ging vorige week in Nieuw Heeten onderuit met 3-1. Voor aanvang bezette Hoonhorst de vijfde positie. SDOL stond op de tiende plek.

Hoonhorst wist al na tien minuten spelen het net te vinden. Tien minuten later was het echter Colin Spoolder die de stand gelijktrok. Met nog zo’n tien minuten op de klok wist Hoonhorst weer te scoren, 1-2. Hoonhorst leek de wedstrijd uit te gaan spelen en de drie punten mee naar huis te nemen. In de laatste minuut was het echter Siebe Lorkeers die scoorde. Daarmee werd de eindstand bepaald op 2-2.

Hoonhorst blijft door het behaalde punt steken op de vijfde positie en speelt volgende week tegen directe concurrent Mariënheem dat de derde positie bezet. SDOL komt door het gelijkspel aan punten gelijk met La Première, maar heeft een minder doelsaldo en blijft dus steken op de tiende positie. Volgende week speelt SDOL de uitwedstrijd tegen het hoog genoteerde USV.

Lees ook

Samen naar het theater in de Week van de Ontmoeting

RAALTE – In het kader van de Week van de Ontmoeting hebben Wijz Welzijn en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.