sdol neemt afstand van onderste regionen

Dankzij en 2-1 overwinning op La Premiere heeft SDOL vanmiddag goede zaken gedaan in de 5e Klasse A. De ploeg van trainer Remco Solen doet hiermee enigszins afstand van de onderste regionen in 5A.

Op deze winderige zondag werd er ook in Luttenberg weer gestreden om de drie punten in eigen huis te houden. De ban werd al snel gebroken door de thuisploeg. Mark Alferink vond na slechts zeven minuten spelen al het net. Nog geen kwartier later was het wederom raak voor SDOL. Ditmaal scoorde Daan Hobert voor de Luttenbergers.

Met twee goals voorsprong na 45 minuten spelen leek er weinig aan de hand voor SDOL. De ploeg van Solen kon de tweede helft lekker voetballen, al wisten de bezoekers de laatse fase van de wedstrijd nog wel spannend te maken. Vijf minuten voor tijd vond La Premiere het net, waardoor de thuisploeg ook het laatste deel van de wedstrijd nog scherp moest blijven.

Door deze overwinning gaat SDOL over La Premiere heen op de ranglijst en staat het nu op de zevende plek. Doordat Langeveen – Raalte werd afgelast, laten de Luttenbergers Raalte vooralsnog ook achter zich. Komend weekend staat er voor de ploeg van Solen geen competitiewedstrijd op het programma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.