Home / archiefcentraal / sdol kan verliespartij niet voorkomen

sdol kan verliespartij niet voorkomen

SV SDOL heeft vanmiddag geen punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen USV. De ploeg van trainer Remco Solen ging met 4-1 onderuit.

USV staat derde in de 5e klasse A en dingt mee naar het kampioenschap. De bezoekers uit Luttenberg waren een lastige tegenstander maar stonden de Nieuwleusenaren niet in de weg in de strijd om de titel. Na 20 minuten kwam de openingstreffer op naam van Frank Kruiper. Rick Timmerman wist enkele minuten na rust de stand naar 2-0 te tillen. SDOL kwam direct na de 2-0 terug op 2-1 en bracht daarmee de spanning terug in de wedstrijd.

USV kreeg in de 54e minuut de kans te scoren vanaf elf meter. Mathijs van Faassen bezweek niet onder de druk en bracht de stand naar 3-1 in het voordeel van de thuisclub. Vlak voor het eindsignaal tekende Niek Ekkelenkamp voor de laatste treffer in het duel en schoot de eindstand naar 4-1.

SDOL zakt door het verlies van vanmiddag van de 9e naar de 10e plaats in 5A. USV blijft in achtervolging op AVC Heracles en Zenderen Vooruit. Die drie ploegen zijn de voornaamste kanshebbers op het kampioenschap.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.