schalkhaar en wijhe92 in balans

Schalkhaar en Wijhe’92 hebben zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld. Op Sportpark de Horsterhoek speelde het spel zich vooral op het middenveld af, het publiek zag weinig spektakel.

“Het was van beide kanten niet de beste wedstrijd”, vond Peter Jansen, trainer van Wijhe’92. “Schalkhaar was de eerste helft wat beter, maar creëerde weinig kansen. Na rust waren wij de bovenliggende partij. Al met al kan ik wel leven met de puntendeling.”

De wedstrijd kwam op gang in de 55e minuut. Uit een van de vele hoekschoppen van Schalkhaar bleef de bal liggen in het strafschopgebied. Goaltjesdief Jasper Broekhuis stond op de juiste plek en opende de score. Zo’n tien minuten later stond het weer gelijk. Na een mooie aanval schoot Douwe Booij de bal prachtig in de kruising. Het bleek de laatste treffer van de middag.

Er gebeurde weinig voor de beide doelen, maar toch zag Jansen positieve punten. “Ik moet de spelers een compliment geven voor de strijd en inzet die ze geleverd hebben. Bovendien gaat het in deze fase van de competitie om de punten, en niet om hoe mooi het spel is.” Tijdens de slotfase van het seizoen wil Jansen met Wijhe’92 wegblijven van de degradatiezone: “We krijgen nu een serie van vier wedstrijden tegen allemaal ploegen die onder ons staan. Daarin zal de beslissing vallen”.

Doordat Lemelerveld en KOSC verloren, staat Wijhe’92 nu vier punten boven de degradatiestreep. Op Tweede Paasdag komt Wijhe’92 weer in actie. In Olst staat de altijd beladen derby tegen Overwetering op het programma.

Stand onderin 2J:
7. Achilles 20 – 26
8. Wijhe 20 – 23
9. PH 19 – 19
10. Overwetering 20 – 19
11. Lemelerveld 19 – 18
12. SDC 20 – 18
13. KOSC 20 – 18
14. Suryoye 19 – 14

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.