Home / archiefcentraal / samenwerking basisschool de bongerd en bieb

samenwerking basisschool de bongerd en bieb

Basisschool de Bongerd en Bibliotheek Olst-Wijhe hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De basisschool en Bibliotheek gaan samenwerken om ervoor te zorgen dat kinderen meer plezier krijgen in lezen en daarmee hun taalvaardigheid verhogen.

Het landelijk programma van ‘de Bibliotheek op school’ is een strategische aanpak die het plezier in lezen vergroot en de leesvaardigheid van kinderen meetbaar verbetert. Bibliotheek en school trekken samen op en het Leesplan staat centraal. De Bibliotheek verzorgt een cursus Leesbevordering voor leerkrachten, de schoolbibliotheek wordt verbeterd, er worden nieuwe werkvormen ingezet en activiteiten georganiseerd.

Op de foto ondertekenen Ali Voskuil (directeur basisschool de Bongerd) en Frederique Westera (directeur bibliotheek Olst-Wijhe) de samenwerkingsovereenkomst.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.