samenwerking basisschool de bongerd en bieb

Basisschool de Bongerd en Bibliotheek Olst-Wijhe hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De basisschool en Bibliotheek gaan samenwerken om ervoor te zorgen dat kinderen meer plezier krijgen in lezen en daarmee hun taalvaardigheid verhogen.

Het landelijk programma van ‘de Bibliotheek op school’ is een strategische aanpak die het plezier in lezen vergroot en de leesvaardigheid van kinderen meetbaar verbetert. Bibliotheek en school trekken samen op en het Leesplan staat centraal. De Bibliotheek verzorgt een cursus Leesbevordering voor leerkrachten, de schoolbibliotheek wordt verbeterd, er worden nieuwe werkvormen ingezet en activiteiten georganiseerd.

Op de foto ondertekenen Ali Voskuil (directeur basisschool de Bongerd) en Frederique Westera (directeur bibliotheek Olst-Wijhe) de samenwerkingsovereenkomst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.