rohda meisjes allemaal thuis na ongeluk

De jonge voetbalsters van Rohda Raalte die zaterdagmorgen betrokken raakten bij een ongeval op de N34 bij Hardenberg zijn allemaal thuis. Ook de bestuurster van de auto heeft de nacht thuis doorgebracht.

De speelsters van het meisjesteam van Rohda Raalte zaten zaterdagochtend in een auto op de terugweg van een wedstrijd tegen HHC, toen ze op de N34 werden aangereden door een vrachtwagen.

In de auto zaten vier jonge speelsters van Rohda en een bestuurster. Twee meisjes zijn naar het ziekenhuis gebracht, de andere twee zijn ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel. De twee meisjes die naar het ziekenhuis werden gebracht, mochten dezelfde dag nog naar huis. De verwondingen beperken zich tot een lichte hersenschudding en wat pijnlijke lichaamsdelen.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Boshoek, die bekend staat als gevaarlijke kruising.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.