rohda en kwiek willen eigen spelersbus

Voetbalvereniging Rohda Raalte en handbalvereniging Klink-Nijland Kwiek willen graag een eigen spelersbus. De clubs hebben, op initiatief van handbalsponsor Klink-Nijland, samen toenadering tot vervoersbedrijf TCR gezocht, om daar een bus met eigen bestickering te bespreken.

Het principe spelersbus is voor de Raalter vervoerder geen nieuwigheid: het bedrijf verzorgt al enige jaren het vervoer van Go Ahead Eagles in een ‘eigen’ spelersbus. Omdat Rohda en Kwiek flinke afstanden afleggen voor hun uitwedstrijden, lijkt dat de Raalter clubs ook wel wat. Rohda speelt al jaren in de Hoofdklasse, Kwiek speelt vanaf volgend jaar zelfs eredivisie handbal.

Omdat de wedstrijden van Rohda op zondag zijn en Kwiek doorgaans op zaterdag speelt, kan de bus doorgaans door beide verenigingen tijdens een ‘uit-weekend’ gebruikt worden.

Later meer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.