rock blues en barbecue in brasserie de corner

In het gezellige hart van Dedemsvaart wordt maandag 6 april een muzikaal evenement georganiseerd. Het wordt een dag voor het gehele gezin met onder andere een bourgondische barbecue en een live optreden van The Veldman Brothers. De middag begint om 15.00 uur.

De organisatie heeft gezorgd voor entertainment voor de “kleintjes” zodat ouders hun kinderen mee kunnen nemen. Zelf kunnen de ouderen genieten van een blues/rock DJ en van een jamsessie waaraan ze zelf ook deel mogen nemen. Organisator Gerard de Wagt: ‘Wij hopen dat de muzikanten onder de gasten hun instrument meenemen om in het jam café samen met anderen te musiceren’. Behalve van de DJ en de jam sessies, kan genoten worden van een barbecue en van een optreden van de The Veldman Brothers.

De band rond de broers Gerrit (gitaar en zang) en Bennie Veldman (toetsen, bluesharp en zang) is al lange tijd in het bluescircuit onderweg. En niet zonder succes. De muziekstijl van de band is niet in één hokje te plaatsen. Het is blues, rhythm & blues, blues met een rockrandje en/of blues met een randje soul of funk. Gevarieerd en alles recht uit het hart. De formatie bestaat verder uit Fred van der Wende (bas) en Eric Dillisse (drums).

In 2011 ontving de band de Dutch Blues Foundation Award voor beste band en dat is slechts één van de vele onderscheidingen die de groep de afgelopen jaren ten deel mocht vallen. Dit jaar behoort Gerrit Veldman opnieuw tot de genomineerden. Niet alleen als gitarist, maar ook als zanger.

De entree – exclusief de BBQ – bedraagt vijf euro per persoon. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.

Meer info? Zie staging2.veldmanbrothers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.