repair cafe in ommen

Het voorjaar komt eraan. Tijd om eens lekker met de bezem door het huis te gaan en alles heerlijk fris te maken. En dan kom je van die spullen en kleding tegen waarvan je denkt: ‘Tja, wat moet ik er eigenlijk mee? Snoertje los, naadje los…’ Zou het nog te repareren zijn? Onder het motto van het Repair Café ‘Weggooien? Mooi niet!, kunt u het te repareren artikel of kledingstuk meenemen naar het Repair Café. Vrijwilligers zitten daar klaar om uw spullen te repareren. Reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld; daar kunnen weer gereedschappen en materialen van gekocht worden om nog beter te kunnen repareren.

Alleen maar nieuwsgierig? Ook dan bent u van harte welkom! Het is er altijd gezellig. U kunt meekijken, er iets van opsteken en eventueel een volgende keer zelf iets repareren.

Zaterdag 14 maart van 9.00 uur tot 12.00 uur in de Kringloopwinkel Noggus & Noggus aan de Strangeweg in Ommen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.