Home / archiefcentraal / raaltenaar de cel in voor mishandeling in cafe

raaltenaar de cel in voor mishandeling in cafe

Een 23-jarige Raaltenaar is maandag door rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 6 maanden en 25 dagen voor een mishandeling in een Raalter horecagelegenheid. Van die celstraf is een half jaar voorwaardelijk. De man mishandelde eind vorig jaar een 22-jarige Luttenberger. Hij zou hem onder meer met een glas in het gezicht hebben geslagen.

De Raaltenaar moet bovendien een schadevergoeding van 1150,71 euro betalen en gaat een proeftijd van drie jaar tegemoet. Gaat hij in die drie jaar weer in de fout, dan moet hij de voorwaardelijke celstraf van zes maanden alsnog uitzitten.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.