raaltenaar de cel in voor mishandeling in cafe

Een 23-jarige Raaltenaar is maandag door rechtbank veroordeeld tot een celstraf van 6 maanden en 25 dagen voor een mishandeling in een Raalter horecagelegenheid. Van die celstraf is een half jaar voorwaardelijk. De man mishandelde eind vorig jaar een 22-jarige Luttenberger. Hij zou hem onder meer met een glas in het gezicht hebben geslagen.

De Raaltenaar moet bovendien een schadevergoeding van 1150,71 euro betalen en gaat een proeftijd van drie jaar tegemoet. Gaat hij in die drie jaar weer in de fout, dan moet hij de voorwaardelijke celstraf van zes maanden alsnog uitzitten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.