Home / archiefcentraal / poort scouting waait om tak valt uit boom

poort scouting waait om tak valt uit boom

De storm die dinsdag over deze regio raast, laat hier en daar wat sporen van vernieling achter. De toegangspoort van Scouting Raalte aan de Westdorplaan waaide omver, aan de Lavendel (ook in Raalte) waaide een tak uit een boom. Die tak kwam vlak naast een huis terecht.

De bewoonster van het huis dat bijna door de tak geraakt werd, wilde dat de gealarmeerde brandweer de hele boom omzaagde. Daar zag de brandweer de noodzaak niet van. “Dat moet u overleggen met de gemeente,” stelde de bevelvoerder van de hulptroepen. Dat mede omdat de boom op gemeentegrond staat.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.