polyhymnia neemt afscheid

Aanstaande zaterdag, 14 maart, zal de sporthal van Het Heidepark weer omgebouwd zijn tot een ware muziekarena voor de jaarlijkse uitvoeringen van muziekvereniging Polyhymnia. Zowel de jeugd tijdens het middagconcert, als de A-groepen tijdens het avondconcert, zullen weer de nodige vernieuwingen laten zien. In deze mooie ambiance zal muziekvereniging Polyhymnia weer een zo compleet en afwisselend mogelijk programma neerzetten.

Het middagconcert start om 15.00 uur, de zaal is open van 14.30 uur. De entree is gratis terwijl het programma onbetaalbaar is! Hier moet je dus bij zijn……………..De jeugdige talenten van Polyhymnia hebben zich suf gerepeteerd en zijn er klaar voor. Ze zullen ruim een uur lang hun leeftijdgenoten vermaken met muziek, show en entertainment.

Speciaal tintje dit jaar is het afscheid van de slagwerkinstructeur René Veenstra. Wellicht heeft u via de media vernomen dat sinds januari dit jaar Henrike Palland uit Hasselt is gestart als instructrice van de A-groep. Henrike zal tijdens het middagconcert haar eerste live optreden verzorgen met de jeugdslagwerkgroep. Zij heeft het dirigeerstokje overgenomen van René en zal na de uitvoering deze verantwoordelijkheid volledig op haar nemen. De A-groep staat sinds 2003 onder leiding van René. Na bijna 12 jaar houdt René het als slagwerkinstructeur voor gezien. “De houdbaarheid van een instructeur is niet eindeloos”, aldus René. Bij het zoeken naar een nieuwe vakdocent voor de jeugdopleiding is meteen, in goed overleg en op verzoek van René, gezocht naar een invulling voor de A-groep. Deze is gevonden en de slagwerkgroep is blij met de komst van Henrike Palland. Gelukkig blijft René behouden voor de club in zijn functie als voorzitter. Deze uitvoering zal voor René het laatste publiekelijke optreden zijn met zijn slagwerkers. Uw komst wordt daarbij zeer op prijs gesteld!

Natuurlijk zult u wederom gaan genieten van veel variatie in het programma en zal de muziekvereniging weer een aantal verrassingen en entertainment tinten tonen in haar uitvoeringen. De muzikanten, dames van de show, de dirigenten en instructrice zijn er klaar voor en verwelkomen u graag op zaterdag 14 maart in sporthal Het Heidepark. Het middagconcert start om 15.00 uur en het avondconcert zal om 20.00 uur aanvangen. De muzikanten, dirigenten en instructrices heten u van harte welkom!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.