poepbord in raalte werpt zijn vruchten af

Het plaatsen van het ‘poepbord’ langs het voetpad tussen de Elzenlaan en Kastanjelaan in Raalte heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Na het plaatsen van het bordje met de poepzakjes, kwamen – toevallig – de mensen van de gemeentelijke onderhoudsdienst langs om de boel wat te fatsoeneren.

Sinds het weghalen van de prullenbak langs dit pad is het blijkbaar heel normaal geworden de troep maar in de struiken te gooien. “Het plaatsen van het bordje was natuurlijk een opeenhoping van ergernissen”, laat de maker, die liever anoniem wil blijven, weten. “Veel troep, slecht onderhoud en uiteraard de hondenpoep. Als je de gemeente hier over belt, krijg je geen gehoor; het is ons beleid (ver van het gemeentehuis af wordt het onderhoud minder). Vaak ruim ik de grootste rotzooi zelf wel op, anders wordt het helemaal een puinhoop.”

Na het confronterende ‘poepbord’, waaraan een tiental plastic zakjes met hondenuitwerpselen bungelde, kwam een onderhoudsteam langs op de bewuste locatie. Toch was de maker van het bord niet helemaal tevreden toen hij hen aansprak. “Op mijn vraag of ze ook de poepzakjes meenamen, kreeg ik het verwachte antwoord: ‘nee’. Toen restte mij nog één vraag: ‘in welke container moet zo’n zakje nou?’.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.