Home / archiefcentraal / passieconcert zang en oratoriumvereniging

passieconcert zang en oratoriumvereniging

Zang- en Oratoriumvereniging Raalte verzorgt een concert in de Plaskerk in Raalte. De vereniging zingt muziek voor de Passietijd. Het koor, aangevuld met vier solicisten, zingt het oratorium van Joseph Haydn ‘Die Sieben Letzten Worte unseres Erlöser am Kreuze’ en het ‘Stabat Mater’ van Joseph Rheinberger.

Het concert is op vrijdag 27 maart en begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij bloemisterij Passie Flora en bij de leden van het koor of ’s avonds bij de ingang van de kerk.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.