overwetering in gevarenzone 2j

Overwetering heeft zondagmiddag met 2-0 verloren van Achilles’12. Doordat Lemelerveld wel won, zakt de ploeg uit Olst naar de elfde plek in de Tweede klasse J. Als de ploeg daar aan het einde van het seizoen nog steeds staat, zal het zich via de nacompetitie veilig moeten spelen.

Lange tijd leek het erop dat de wedstrijd in Hengelo zou eindigen in 0-0. Pas in de 80e minuut was het raak voor de thuisploeg. Overwetering ging nog op jacht naar de gelijkmaker, maar het was Achilles dat profiteerde van de ontstane ruimtes door er ook nog 2-0 van te maken.

Het puntverlies zorgt ervoor dat Overwetering naar de elfde plaats zakt in 2J. Concurrent Lemelerveld won wel en staat voorlopig op de veilige tiende plaats. Volgende week speelt Overwetering thuis tegen Stevo, de nummer vijf op de ranglijst.

Rechterrijtje 2J:

8. Wijhe 18 – 22

9. PH 17 – 18

10. Lemelerveld 17 – 18

11. Overwetering 18 – 18

12. KOSC 18 – 18

13. SDC 18 – 15

14. Suryoye 17 – 14

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.