Home / archiefcentraal / overval aalvangersweg in opsporing verzocht

overval aalvangersweg in opsporing verzocht

In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 10 maart wordt weer aandacht besteed aan de gewelddadige straatroof op een hoogbejaard echtpaar in de zomer van 2014 op de Aalvangersweg tussen Laag Zuthem en Zwolle.

Het echtpaar van 85 en 88 jaar werd zondagmiddag 27 juli op brute wijze overvallen door twee onbekende jonge mannen op een scooter. Toen ze die middag op de Aalvangersweg aan kwamen rijden in hun scootmobielen, werden ze overvallen door de twee mannen.

Hierbij werd de 88-jarige man, die slecht ter been is maar desondanks zijn vrouw probeerde te beschermen, door één van hen met een karate-achtige trap in zijn buik de sloot naast het fietspad ingeschopt. Daarna ging het tweetal er op de scooter vandoor met de ketting van de 85-jarige vrouw. Uit het onderzoek is gebleken dat de overvallers mogelijk uit de omgeving van Utrecht komen. In de uitzending meerdere, nieuwe vragen.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint dinsdag 10 maart om 20.30 uur op NPO 1 en zal de volgende dag worden herhaald op NPO 2 om 11.40 uur.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.