opmars buurt fysio in sallandse buitengebieden

‘Buurt-Fysio’ verovert de buitengebieden in de regio Salland. Het belangrijkste doel van deze fysiotherapiepraktijk is de leefbaarheid in het dorp vergroten en zorg toegankelijker maken. Naast de hoofdlocatie in Windesheim heeft ‘Buurt-Fysio’ een praktijk in Raalte en er wordt op 10 april een praktijk geopend in Broekland.

Matthijs Kapper, oprichter van ‘Buurt-Fysio’: “Het is belangrijk dat de leefbaarheid in de dorpen wordt vergroot. Veel faciliteiten verhuizen naar stadscentra en dichtbevolkte gebieden. Daardoor moeten inwoners, van buitengebieden, steeds verder reizen voor veelvoorkomende zorgvragen, zoals bijvoorbeeld fysiotherapie. En dat is voor ouderen een kwalijke ontwikkeling.”

Op 10 april kun je de fysiotherapiepraktijk in Broekland bezichtigen. Alle bezoekers zijn tussen 13.00 en 15.00 uur welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.