opkomst mini stembureau marle weer over 100

Bij het kleinste stembureau in Nederland, in Marle (Olst-Wijhe), is de opkomst van het aantal stemmers meer dan honderd procent. ‘Koffie met cake’ is het geheim om stemmers te trekken vertelt Wim Westhoff, eigenaar van het huis waarin het stembureau is gevestigd, tegenover RTV Oost.

In Marle hadden tot 20.00 uur vanavond vijftig mensen gestemd voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. Bij de landelijke verkiezingen was de opkomst in de woonkamer liefst 152 procent. Van heinde en verre kwamen toen mensen naar het bureau, om daar te stemmen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.