Home / archiefcentraal / opas en omas welkom op de peperhof

opas en omas welkom op de peperhof

Opa’s en oma’s waren tijdens de ‘School!Week’ welkom bij hun kleinkinderen die onderwijs volgen bij de Peperhof in Wijhe. Dit stond in het teken van ‘ik ben welkom’ in het openbaar en toegankelijk onderwijs.

De grootouders mochten bij hun kleinkinderen in de klas komen. Tegenwoordig wordt er heel anders les gegeven dan in de tijd van de opa’s en oma’s. De kinderen lieten zien dat je met iPads werken. Maar ook dat een stoplicht in de klas laat zien of je stil moet zijn of mag fluisteren.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.