onrust na duel eagles door boze fans

Boze fans van Go Ahead Eagles hebben na afloop van het duel met Vitesse (0-2) hun onvrede geuit buiten het stadion van de Deventenaren. Een groepje eiste het vertrek van trainer Foeke Booy. De persconferentie werd zelfs afgezegd wegens ‘een dreigende situatie’.

Dat Go Ahead Eagles verloor van Vitesse, was op zichzelf niet per se een enorme verrassing. Het vertoonde spel schoot enkele supporters echter in het verkeerde keelgat. De supporters deden een poging om de hoofdingang binnen te dringen.

Booy heeft al laten weten aan het einde van het seizoen weg te gaan. Zo lang wilden de fans blijkbaar niet wachten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.