Home / archiefcentraal / ondermaats marienheem niet langs langeveen

ondermaats marienheem niet langs langeveen

Een teleurstellend Mariënheem heeft vanmiddag een punt overgehouden aan de ontmoeting met laagvlieger Langeveen. De ploeg van Sander Brinkman kwam niet verder dan 1-1.

“Het was verschrikkelijk, echt waar” waren de eerste woorden van Sander Brinkman, trainer van Mariënheem. “Langeveen speelde vooral de lange bal. Ik heb voor de wedstrijd de jongens al gewaarschuwd dat we daar niet in mee moeten gaan, want daar liggen onze krachten niet. Uiteindelijk speelden beide ploegen toch de lange bal en zag het er echt heel slecht uit. Ik ben teleurgesteld maar een gelijkspel was wel terecht. Ik zou Langeveen te kort doen als ik dat niet zou zeggen.”

Normaal gesproken zou Mariënheem een wedstrijd zo als deze moeten winnen. De Oranjehemden presteren goed in 5A en staan op de 4e plaats. “We presteren beter tegen hoger geklasseerde ploegen, daarom kijk ik met vertrouwen naar de wedstrijd tegen USV volgende week. Ik denk dat we daar een positief resultaat gaan behalen.”

USV staat 2e in 5A met maar drie punten voorsprong op Mariënheem. De ploeg van Sander Brinkman zal zich volgende week willen revancheren na het dramatische gelijke spel van vanmiddag. In Nieuwleusen zal op Sportpark Hulsterlanden om 14:00 worden afgetrapt.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.