Home / archiefcentraal / nieuw visioffice meetsysteem bij boertie optiek

nieuw visioffice meetsysteem bij boertie optiek

Boertie Optiek maakt gebruik van het nieuw Visioffice meetsysteem. Een systeem waarbij video opnames van de natuurlijke kijkrichting en van de houding van je hoofd samen de kijkgebieden exact in kaart brengt. Je krijgt daardoor brillenglazen die precies op maat gemaakt zijn voor jou ogen.

Natuurlijk blijft de bril ook een modeartikel. “Er is nu veel meer diversiteit aan kleuren- en materiaalgebruik. We zijn erg tevreden met onze merken zoals de bijzondere monturen van J.F.Rey en Alain Mikli in het bovensegment en de vlotte Mexx en Esprit monturen in het wat lagere segment”, vertelt Ewald Diekman.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.