nieuw heeten laat kansen liggen in zenderen

Nieuw Heeten heeft zondagmiddag met 1-0 verloren van Zenderen Vooruit. Op Sportpark Het Vollenbroek kreeg de ploeg van Harold Sneller voldoende kansen op een goed resultaat, maar de afwerking liet te wensen over.

Voor rust viel er weinig te beleven voor de doelen. Beide ploegen konden maar weinig creëren. Toch maakte de thuisploeg een doelpunt. Vlak voor rust werkte Nieuw Heeten de bal achterin niet goed weg, waar Bart Beld dankbaar van profiteerde.

In de tweede helft was Nieuw Heeten de betere ploeg. Het kreeg genoeg kansen om langszij te komen, maar zonder resultaat. Tot twee keer toe werd de bal van de lijn gehaald en Roderick Hauptmeijer raakte de lat. Trainer Harold Sneller zag toch aanknopingspunten: “De tweede helft hebben we goed gespeeld. We creëerden voldoende kansen en aan de inzet lag het ook niet.”

Maar de matige afwerking levert dus wel weer puntverlies op voor Nieuw Heeten. “We hebben gewoon moeite om de kansen te benutten, al vanaf het begin van het seizoen. En dan krijg je wel telkens de credits van de tegenstander, dat we zo’n goed voetballende ploeg zijn. Maar daar koop je geen kloten voor”, waren de duidelijke woorden van Sneller.

Nieuw Heeten blijft achtste in de Vijfde klasse A. Volgend weekend komt de ploeg twee keer in actie. Op zaterdag staat de beladen uitwedstrijd tegen La Premiere op het programma en op Tweede Paasdag gaat Nieuw Heeten op bezoek bij Langeveen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.