Home / archiefcentraal / marienheem wint geflatteerd

marienheem wint geflatteerd

Mariënheem heeft vanmiddag de uitwedstrijd tegen Hoonhorst gewonnen. De ploeg van Sander Brinkman won met 2-4.

Het slappe begin van de thuisploeg resulteerde dat Mariënheem al binnen een half uur een 0-2 voorsprong had opgebouwd. Namens de bezoekers wisten Remy Velderman en Lean Hobert te scoren. Hoonhorst leek met die achterstand de rust in te gaan maar Brenden Eijkelkamp schoot de aansluitingstreffer voor de thuisploeg vlak voor het rustsignaal tegen de touwen. “Door zo’n aansluitingstreffer ga je toch anders de kleedkamer in. Het geloof in een overwinning was er wel, maar het moest gewoon scherper.” vertelde Hoonhorst-trainer Bert Spies na afloop.

Hoonhorst deed wat van hen werd gevraagd en was de bovenliggende partij in de tweede helft. Het overschakelen van het 4-4-2 systeem naar 4-3-3 resulteerde in een gelijkmaker door opnieuw Brenden Eijkelkamp. Hoonhorst verdiende meer, maar kreeg een grote klap te verduren nadat Tom Schutte namens Mariënheem vlak voor tijd de 2-3 maakte, na een fout in de verdediging van de thuisclub. In de slotminuten werd zelfs de Hoonhorst-doelman mee naar voren gestuurd om een punt te redden maar deze keuze eindigde in de genadeklap voor Hoonhorst. Mariënheem veroverde de bal op eigen helft en schoot de bal vanaf de middenlijn in een leeg Hoonhorst-doel.

Ondanks de 2-4 nederlaag kijkt Spies met vertrouwen naar de wedstrijd van volgende week tegen hekkensluiter Vilsteren. “Als we het spel uit de tweede helft opnieuw kunnen opbrengen winnen we die wedstrijd. Maar je moet het wel doen.” aldus Hoonhorst-trainer Bert Spies.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.