marienheem en usv in evenwicht

Mariënheem en USV hebben in klasse 5A een puntendeling tot stand gebracht. Na 90 minuten spelen stond er 1-1 op het scorebord. Vorige week won Mariënheem ook al niet. Toen werd er verrassend gelijkgespeeld tegen Langeveen. USV was vorige week vrij. Voor aanvang bezette USV de tweede positie. Mariënheem bezette de vierde positie en kon bij een overwinning in punten gelijk komen met USV.

USV begon de wedstrijd sterk. Het speelde goed en drukte Mariënheem ver terug op eigen helft. Verdiend was dan ook het doelpunt in de zeventiende minuut. Niek Hamers scoorde na een uitstekende aanval. USV ging op zoek naar meer en kreeg goede kansen op nog een doelpunt, maar faalde in de afronding. Zo schoot het bijvoorbeeld nog een bal op de lat en kwam Mariënheem heel goed weg.

Trainer Sander Brinkman van Mariënheem voelde zich in de rust geroepen om wat wijzigingen door te brengen. Deze zet bleek een uitstekende zet, want het spelbeeld wijzigde daarmee ook. Het leek alsof USV het wel prima vond en het liet Mariënheem komen. Dit resulteerde in de 82e minuut voor de gelijkmaker. Maikel Lorkeers werkte uit een vrije trap uitstekend binnen. Na deze goal had Mariënheem kansen op nog meer, maar de wedstrijd eindigde in 1-1.

Trainer Sander Brinkman was gematigd tevreden. “De eerste helft was echt slecht van onze kans. USV heeft een aantal goede voetballers en we hadden mazzel dat het bij rust maar 1-0 stond. De tweede helft hebben we meer druk gezet en toen hebben we ook de verdiende gelijkmaker gescoord. We hadden nog kansen op meer, maar dat was niet helemaal terecht geweest, omdat USV voor rust heer en meester was.”

Doordat Zenderen Vooruit wel wist te winnen zakt USV naar de derde positie. Mariënheem blijft steken op de vierde positie doordat ook Hoonhorst vandaag gelijkspeelde. Volgende week speelt de ploeg uit Nieuwleusen de uitwedstrijd tegen SDOL. Mariënheem speelt dan de uitwedstrijd tegen directe concurrent Hoonhorst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.