lente bij street one raalte

Het nieuwe seizoen wordt bijzonder zacht, licht en ongelooflijk easy. In een zachte mix met veel wit zien pasteltinten er zeer vrouwelijk en elegant uit. Ontspannen sweaters van fijn breiwerk, lichte blouses en shirts zetten de toon bij Street One.

De nieuwe voorjaarsoutfits van Street One zijn clean en simpel, maar toch vrouwelijk en ongelooflijk draagbaar. Onze stylistes en deze stijlen zorgen ervoor dat je je thuis zal voelen in onze winkel. Het voorjaar komt je tegemoet op een relaxte manier.

De nadruk ligt vooral op lichtgewicht blouse stoffen die we hebben gebruikt voor een casual shirt of verheven tot een prachtige lentejurk .

Kom langs bij Street One. Wij zijn er klaar voor!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.