langer thuis blijven wonen dankzij carinova

Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dat kan! Carinova speelt daar graag op in. De thuiszorgteams van Carinova zorgen er voor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en gebruik kunt maken van goede, kwalitatief hoogwaardige zorg. 24 uur per dag, 7 dagen per week! Carinova kiest voor kleine teams, de zogenoemde wijkteams met als aanspreekpunt de coördinerend wijkverpleegkundige. Zo ook in Ommen. Het team lost alles samen op in het gebied waar het team verantwoordelijk voor is. Na één telefoontje, kan dezelfde dag nog alle zorg ingezet worden. Carinova kent geen wachtlijsten.

Het eerste contact loopt via de coördinerend wijkverpleegkundige. Zij neemt de volledige situatie in ogenschouw. Indien nodig schakelt zij andere instellingen en hulpverleners in, zoals huisartsen, de gemeente, mantelzorgers etc. Wanneer er verschillende hulpverleners betrokken zijn bij de cliënt, ziet de coördinerend wijkverpleegkundige erop toe dat er een goede samenwerking ontstaat en er duidelijke afspraken worden gemaakt. Daarnaast kan zij ook advies, informatie en voorlichting geven over allerlei vragen waar u mee zit en die met zorg en welzijn te maken hebben. Hier zijn geen kosten aan verbonden!

Naast de bekende zorg zoals hulp bij het wassen en aankleden, wonden verzorgen, begeleiding en zorg in de palliatieve fase, biedt Carinova ook zorg vanuit het specialistisch team. Het specialistisch team geeft hulp en begeleiding in situaties waarin bijvoorbeeld sprake is van een infuus, sondevoeding etc. Meer informatie is verkrijgbaar via 0900-8662 of kijk op staging2.carinova.nl

Taart

“In de week van de zorg hebben we mevrouw in het zonnetje gezet en verrast met een heerlijke taart. Mevrouw is al tien jaar bij Carinova in zorg. Het afgelopen jaar kan mevrouw merken dat er binnen Carinova veel veranderd is en met kleine zelfstandige teams word gewerkt. Mevrouw ervaart de zorg als fantastisch omdat de continuïteit qua hulpverlening heel prettig ervaren wordt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.