landstede kindactief is extra actief

worden georganiseerd zoals uilenballen uitpluizen en pas bakjes maken. Natuurlijk zal de eerste oogst straks ook samen worden gekookt en gegeten.

Op dezelfde dag hielp KindActief bij het paardrijden op Ivoor en organiseerden zij een sport/spelmiddag voor het logeerhuis van Zozijn. De hele week helpen de studenten ook met het koken bij de BSO Storm van KOOS kinderopvang waar de ouders deze week komen mee-eten.

Na de voorjaarsvakantie is KindActief weer begonnen met het organiseren van een activiteitenmiddag in Schuilenburg. Kinderen uit de buurt maar ook bewoners van Schuilenburg zijn van harte welkom van 15.30 tot 16.30. Het programma wordt zo gemaakt dat het geschikt is voor jong en oud. Als de kinderen bijvoorbeeld geschminkt worden kunnen de bewoners hun nagels laten lakken en als de kinderen een puzzeltocht lopen gaan de studenten samen met bewoners wandelen.

Woensdagmiddag 1 april organiseert KindActief ism de Kidsbeweegroute een Kids Speelmiddag in het Drostenkamp. Dit is ook de start van een nieuw seizoen spelenkar. Vanaf april trekt die weer Raalte in. Elke maandag staat hij dan van 15.30 tot 16.30 bij Twister Linderte, op de dinsdag bij Eibernest Vogelaar en op de donderdag bij de Boemerang.

Landstede KindActief beheert ook een Sport&Spel uitleen waar voor een minimaal bedrag met name materiaal te huur is dat geschikt is voor sportieve kinderfeestjes of een straatspeeldag. U vindt de Sport& Speluitleen in het Kulturhus, passage 14 in Raalte.

Naast bovengenoemde wekelijkse activiteiten is KindActief ook in te zetten voor het organiseren van kinder- of sportevenementen. Een opdracht daarvoor plaatst u heel eenvoudig op staging2.landstedeprojectteams.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.