laat je inspireren bij ami kappers

Inspirerende coupes, gepassioneerde medewerkers en de traditionele waarden van een echt familiebedrijf, dat is AMI Kappers Raalte. Of je nu komt voor een complete metamorfose of voor een vertrouwde coupe, in onze salon geniet elke klant van persoonlijke aandacht van betrokken en gepassioneerde medewerkers.

Het voorjaar komt eraan en dat betekent weer een nieuwe haarmodelijn van AMI Kappers. Voor de Digital Dreamers haarmodelijn gaat AMI op de futuristische tour en dompelen we onszelf onder in de wereld van science fiction. Revolutionaire kleurtechnieken, waarbij verschillende tinten als een soort van olievlek door het haar lopen. Hierbij wordt het haar in verschillende pasteltinten gekleurd.

AMI Event:

Een wervelende show, look en learns, entertainment, open podium voor talenten, inspirerende sprekers en nog veel meer dat is het AMI Event ’15. Het AMI Event ’15 zal plaatsvinden op 22 maart in de Deventer Schouwburg.

Trendy haarmode tegen een vriendelijke prijs, dat is AMI Kappers Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.