Home / archiefcentraal / knap gelijkspel voor overwetering

knap gelijkspel voor overwetering

Overwetering heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld bij Voorwaarts Twello. Een uitstekend resultaat, want Voorwaarts staat op de tweede plek in de Tweede klasse J.

Trainer Henk van Norel was na afloop een tevreden man: “We hebben Voorwaarts vanaf het begin goed vastgezet. Geen kans gegeven om op te bouwen. Daar kwam ook ons doelpunt uit voort.” Daarmee doelt de trainer op de openingstreffer van Dennis Lokate. Na goed storen van Jesper Kleijn kwam de bal voor de voeten van de aanvoerder, die beheerst afrondde.

In de tweede helft ging de thuisploeg op jacht naar de gelijkmaker. Deze liet even of zich wachten, maar kwam er uiteindelijk in de 68e minuut. Een vrije trap van Matthijs Kamphuis werd van richting veranderd en viel op ongelukkige wijze binnen. “Dan heb ik liever dat ze een mooie goal maken, dan zo’n knullige”, baalde Van Norel.

Opvallende speler bij Overwetering was Paul Vlaskamp. De pas 15-jarige doelman speelt normaalgesproken in B1, maar maakte zondagmiddag zijn debuut in het eerste elftal. Van Norel: “We hadden wat problemen met onze keepers, daarom stond Paul erin. Hij trainde al wel met ons mee, dus we wisten dat hij goed is. Hij heeft het uitstekend gedaan.”

Doordat concurrent Lemelerveld verloor, is Overwetering weer even uit de degradatiezone. Volgende week komt de ploeg opnieuw in actie. Op Tweede Paasdag staat in Olst de derby tegen Wijhe’92 op het programma.

Stand onderin 2J:

7. Achilles 20 – 26

8. Wijhe 20 – 23

9. PH 19 – 19

10. Overwetering 20 – 19

11. Lemelerveld 19 – 18

12. SDC 20 – 18

13. KOSC 20 – 18

14. Suryoye 19 – 14

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.