kleinherenbrink raalte gaat verbouwen

ServicePartner Kleinherenbrink uit Raalte gaat 30 maart verbouwen. De zaak gaat zich verder specialiseren in witgoed en koffiemachines. De klein huishoudelijke artikelen verdwijnen.

“We gaan onze specialisatie in witgoedapparatuur verder uit breiden. Dit doen we door het aanbod inbouwapparatuur te vergroten . Daarnaast gaan we ons specialiseren in koffiemachines. We willen graag volautomatische koffieautomaten verkopen en bij de inbouwapparaten moet je denken aan bijvoorbeeld vele soorten kookplaten, koelkasten, vaatwassers en ovens/magnetrons.”, vertelt Martin Timmermans.

Naast genoemde apparaten blijft Kleinherenbrink ook de winkel voor je televisie, radio en satellietapparatuur. Ook stofzuigers kun je bij Kleinherenbrink kopen.

De keuze om zich te gaan richten op koffiezetapparaten is simpel volgens Timmermans. “Mensen willen tegenwoordig een verse kop koffie, in diverse varianten, in plaats van 12 koppen koffie uit één pot.”

Kleinherenbrink wil graag de uitgesproken witgoedspecialist van Raalte en omstreken worden. “We waren te allround om een speciaalzaak te zijn. Daarom gaan klein huishoudelijke apparaten als mixers, weegschalen, blenders, strijkijzers, waterkokers en frituurpannen uit het assortiment” zegt Timmermans. “We willen graag artikelen die niet op elke hoek van de straat te koop zijn”, voegt hij snel toe.

ServicePartner Kleinherenbrink is de enige witgoedspecialist in Raalte met een eigen technische dienst. Vakkundig personeel repareert je apparatuur snel en goed. Ze plaatsen alle apparaten zelf, ook de inbouwapparaten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.