kleine nederlaag wesepe tegen lettele

Wesepe heeft zondagmiddag met 1-2 verloren van Lettele. Op Sportpark De Muggert waren de bezoekers vooral voor rust de betere ploeg. Het verzuimde echter de voorsprong uit te bouwen, waardoor Wesepe in de slotfase nog mocht hopen op een punt. Zover kwam het niet en dus bleef de ploeg van Dave Kok met lege handen achter.

“Als de ruststand 1-5 was geweest, dan was dat zeker terecht”, sprak Lettele-trainer Paul Roskam na afloop. Hij zag hoe zijn ploeg uitstekend uit de startblokken kwam. Binnen 50 seconden bracht Jeffrey Klein Koerkamp de bal voor het doel, waar Jesse Oosterwijk klaar stond om de score te openen. Na de 0-1 bleef Lettele jagen op doelpunten. De ploeg raakte twee keer de lat en ook de Wesepe-goalie voorkwam een aantal keer dat de score opliep.

Acht minuten na rust was het uit een counter dan toch 0-2. Sven Spikker liep alleen op het Wesepe-doel af en bleef rustig. Roskam: “Daarna werd het slordig. We werden wat nonchalanter en Wesepe kreeg iets meer grip op de wedstrijd.” Tot een snelle 1-2 leidde dat echter niet. Pas in de 87e minuut kon de thuisploeg juichen, toen een vrije trap van ongeveer twintig meter ineens binnenviel. Echt spannend werd het niet meer, Wesepe creëerde geen kansen op een late 2-2.

Ondanks de nederlaag blijft Wesepe achtste in 5H. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Go Ahead Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.