kledingcontract heeten met intersport en jako

Zondag is door SV Heeten, Intersport Schutte en Jako, voorafgaand aan de wedstrijd SV Heeten – Beekbergen, een handtekening gezet onder een nieuw kledingcontract voor de komende vier voetbalseizoenen. De overeenkomst is een verlenging van het huidige contract dat na dit seizoen afloopt.

Alle leden krijgen voorafgaand aan het nieuwe seizoen een nieuw tenue. Het shirt en de sokken zullen nieuw zijn.

Het bestuur van SV Heeten is tevreden met de contractverlening. “Wij zijn natuurlijk bijzonder verheugd met het vertrouwen dat Intersport Schutte en Jako samen hebben in de toekomstplannen van SV Heeten. Zowel de termijn als het sponsorbedrag van het nieuwe samenwerkingscontract past geheel in onze visie en plannen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.