kids willibrordschool ontwerpen droomschool

Leerlingen van de Willibrordschool uit Olst zijn afgelopen week bezig geweest met het project `De school van mijn dromen.`

Bij de start van de projectweek zijn alle kinderen de school binnengekomen door een tijdmachine. Tijdens deze opening zag professor Slim haar ideeën voor de school van de toekomst verloren gaan door de overijverige schoonmaker Stoffig. Daarom werd er daarna aan de kinderen gevraagd om hun ideeën over de school van de toekomst op te schrijven en via expressieopdrachten uit te werken.

Kinderen kwamen met het idee dat iedere leerling een eigen tablet of laptop moet gaan gebruiken. De kleuters zouden graag een zwembad willen. En er zijn vele ideeën bedacht voor een uitdagender schoolplein.

De school wil door middel van een visietraject uitgangspunten uitzetten die centraal staan voor de wijze waarop onderwijs wordt gegeven de komende jaren. Onderwijs is aan diverse veranderingen onderhevig. De Willibrordschool wil aansluiten bij deze ontwikkelingen. Als voorbeeld wordt er gekeken naar de mogelijkheid om ICT optimaal te benutten bij het onderwijsaanbod.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.