Home / archiefcentraal / kennismaken met trompet bij drumfanfare

kennismaken met trompet bij drumfanfare

Drumfanfare St.Caecilia start op donderdag 26 maart met de lessenserie ‘Kennismaken met trompet.’ De lessenserie is voor kinderen van 8 tot en met 10 jaar en wordt georganiseerd door HOFeducatie in het kader van ‘Kennismaken met cultuur.’

‘Kennismaken met trompet’ is van 26 maart tot en met 30 april. De lessen zijn iedere donderdag van 16.00 tot 17.00 uur in de Klanken in Raalte. Voor deelname wordt een bijdrage van 15 euro gevraagd. Opgeven kan nog tot en met 25 maart via www.actiefsalland.nl.

De lessenserie ‘Kennismaken met trompet’ bestaat uit zes lessen van een uur. Tijdens deze lessen leren de kinderen noten lezen, ritmes klappen en muziek maken op een trompet. Aan het eind van de lessenreeks kunnen de kinderen zelfs een paar liedjes spelen. De lessen worden gegeven door Maikel Kremer, muziekdocent bij drumfanfare St. Caecilia.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen aan zet over zoekgebied Dalfserveld-West

DALFSEN – De gemeente Dalfsen heeft na uitgebreid onderzoek het agrarische gebied Dalfserveld-West aangewezen als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.