kandidaat waterschap rinus hoogeslag

emeentebelangen .

Sallandse Gemeentebelangen is een partij die voortkomt uit de Gemeentebelangen van Deventer, Raalte, Olst-Wijhe en Dalfsen. Als kandidaat voor Sallandse Gemeentebelangen uit de gemeente Raalte is mijn doel om de omgeving meer te betrekken bij planontwikkelingen. Het waterschap komt steeds dichter bij de burger te staan; het beheer van stedelijk water is overgenomen door het waterschap en op steeds meer plekken in het landelijk gebied wordt ruimte gecreëerd voor het vasthouden van water.

Doordat het waterschap steeds meer gebieden ontwikkelt en beheert in zowel stedelijk als landelijk gebied, is het van belang dat de lokale omgeving hierover kan meepraten. Het is van belang dat boeren efficiënt kunnen blijven ondernemen, kansen voor recreatief gebruik benut worden, wateroverlast zoveel mogelijk wordt beperkt en ruimte wordt gecreëerd voor natuurontwikkeling. Aangezien deze belangen vaak tegenstrijdig zijn, is het van belang dat inwoners en belangenorganisaties hierbij betrokken worden. Uitgangspunt hierbij moet zijn dat gekomen wordt tot haalbare en betaalbare plannen. Ik wil me hier de komende jaren graag sterk voor maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.