Home / archiefcentraal / kandidaat waterschap jan schokker

kandidaat waterschap jan schokker

.

Ik ben 55 jaar en heb drie kinderen en 5 kleinkinderen. Samen met mijn zoon heb ik in maatschap een varkenshouderijbedrijf aan de Hogebroeksweg in Raalte. Tevens ben ik fractievoorzitter van Gemeente Belangen Raalte.

Als plaatselijke partij staat Gemeente Belangen dichtbij de inwoners. Ik wil samen met de inwoners ervoor zorgen dat het Waterschap Groot Salland en alle omliggende waterschappen vitaal en leefbaar blijven. Inwoners moeten inspraak krijgen bij aanleg en onderhoud van projecten met water in hun leefomgeving.

Het waterschap moet zich richten op haar kerntaken, waterzuivering en waterbeheer. Zodat de waterschapslasten voor de inwoners niet verder stijgen. Ik ondersteun ondernemers bij het realiseren van hun plannen. Ik ga voor maatwerk.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.