kandidaat waterschap jan schokker

.

Ik ben 55 jaar en heb drie kinderen en 5 kleinkinderen. Samen met mijn zoon heb ik in maatschap een varkenshouderijbedrijf aan de Hogebroeksweg in Raalte. Tevens ben ik fractievoorzitter van Gemeente Belangen Raalte.

Als plaatselijke partij staat Gemeente Belangen dichtbij de inwoners. Ik wil samen met de inwoners ervoor zorgen dat het Waterschap Groot Salland en alle omliggende waterschappen vitaal en leefbaar blijven. Inwoners moeten inspraak krijgen bij aanleg en onderhoud van projecten met water in hun leefomgeving.

Het waterschap moet zich richten op haar kerntaken, waterzuivering en waterbeheer. Zodat de waterschapslasten voor de inwoners niet verder stijgen. Ik ondersteun ondernemers bij het realiseren van hun plannen. Ik ga voor maatwerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.