kandidaat waterschap jaap gerkes

.

Op 18 maart, tegelijk met de verkiezingen voor Provinciale Staten, kiezen de inwoners van het verzorgingsgebied van het waterschap Groot Salland nieuwe bestuursleden. De VVD vindt dit belangrijk. De taak van het waterschap is immers van wezenlijk belang voor de inwoners van Nederland. Ruim 20% van ons land bestaat uit water, daarom is uw stem belangrijk.

De VVD kiest voor veiligheid, realistisch en betaalbaar

Droge voeten en voldoende water tegen zo laag mogelijke lasten voor inwoners en bedrijven: dat zijn de top prioriteiten van de VVD Groot Salland. Door de inzet van het waterschap wordt afvalwater gezuiverd, zijn woningen en bedrijven beschermd tegen overstromingen en is juist in droge tijden de grondwaterstand voldoend op peil.

Kernpunten voor de VVD Groot Salland

• Veiligheid voorop

• Waterschapslasten zo laag mogelijk

• Focus op watertaken, franje eraf

• Minder bureaucratie

• Communicatie en draagvlak moet beter

• Geef bedrijven de ruimte

• Geen betutteling in en langs het water en dijken

Samen maken we Overijssel en Salland veiliger. Veiligheid is ook niets voor niets een kernwaarde voor de VVD, net als ons streven naar compacte, slagvaardige overheden. Bent u het hier mee eens, stem dan op 18 maart voor de VVD.

Uw kandidaat: Jaap Gerkes uit Olst, derde op de VVD lijst

Bijna 40 jaar waterschapservaring, waarvan 8 jaar leidinggevend bij de muskus- en beverrattenbestrijding in Drenthe en Overijssel, een samenwerkingsverband tussen de waterschappen in Drenthe en Overijssel. Thans voor de VVD lid van de commissie Waterkwaliteit en Waterkwantiteit in het waterschap Groot Salland. Daarnaast fractievoorzitter van de VVD fractie in de gemeenteraad van Olst-Wijhe, secretaris van de IVN afdeling Wijhe-Olst en lid van de landelijke raad van het IVN. Naast een grote bestuurlijk ervaring is hij bekend met het waterschap in al zijn facetten. Zijn grootste uitdaging is om aan een functionele organisatie een politieke invulling te geven en daarmee de controleerbaarheid voor de burger te vergroten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.