kandidaat waterschap ivo leijten

Groot Salland.

Wie ben ik?

Ik ben een 36-jarige geëmigreerde Brabander, sinds een jaar of tien woonachtig in het hart van Salland. Ik werk bij de brandweer en ben van kleins af aan betrokken bij mijn omgeving. Onder andere acht jaar in de gemeenteraad, actief binnen het IVN, gedreven imker en geniet dagelijks met mijn vriendin en twee kinderen van het groene buitenleven.

Wat is mijn drijfveer?

Geld, economie, bedrijvigheid, efficiëntie en schaalgrootte wint het altijd van ruimte rust en groen. Korte termijn gewin wint het altijd van lange termijn visie. Een rake one liner of knap geframed beeld wint van een doordacht en doorwrocht verhaal. Met mijn inzet voor de partij en het programma van Water Natuurlijk, wil ik dit binnen waterschap Groot Salland vermijden. Inhoud en visie moet gaan voor waan van de dag en verkiezingsretoriek.

Wat wil ik bereiken?

Los van de politieke waan van de dag of een positief bericht op twitter, wil ik zoveel mogelijk onderdelen van het gedachtegoed van Water Natuurlijk duurzaam uitgewerkt zien. Samen met collega bestuurders van andere fracties een stabiele koers uit zetten voor een veilig en groen waterschap. Waarbij alle burgers zich gehoord voelen, en er niet enkel aandacht is voor de boeren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.