kandidaat waterschap herman kl koerkamp

Ik ben Herman Kleine Koerkamp, woonachtig in Lemelerveld. Ik ben een betrokken inwoner van Lemelerveld in het bijzonder en een Sallander in hart en nieren. Daarom zit in Dalfsen voor Gemeentebelangen in de raad, om de belangen van haar inwoners te behartigen.

Voor financiën de participatiewet ben ik woordvoerder. Ik heb mij opgegeven voor de Waterschapsverkiezingen, omdat ik het belangrijk vindt, dat de regio hierin vertegenwoordigd is en vooral wil ik het Waterschap meer onder de mensen brengen. De meeste kiezers zullen het waterschap niet kunnen duiden wat zij exact doen en willen we meer betrokkenheid, dan zullen we dat meer dan nu het geval is moeten uitleggen. Ik hoop hierin een stem te kunnen krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.