kandidaat waterschap henk holtmaat

.

Ik ben Henk Holtmaat, veehouder en administrateur en woon in Mariënheem, sta op plaats 3 van de CDA lijst en wil graag opnieuw gekozen worden in het bestuur van het waterschap Groot Salland, omdat mijn werk nog niet af is!

Er is nog veel werk te doen, zeker nu besloten is dat Groot Salland en Reest en Wieden per 1 januari 2016 gaan fuseren.

Door het werken op ons rundvee- en varkensbedrijf, sta ik met beide benen in de boerenpraktijk, maar ook heel dicht bij de natuur en het landschap, hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk water is.

Tevens ervaar ik bijna dagelijks als veehouder en administrateur bij een groot bedrijf in de sociale werkvoorziening, hoe het is om met weinig geld rond te moeten komen.

Door deze kennis ben ik extra kritisch bij het waterschap, zeker wanneer het gaat om het uitgeven van grote bedragen. Geld wat immers opgebracht moet worden door de inwoners, boeren en bedrijven in Salland.

De fusie per 1 januari 2016 met Reest en Wieden moet zorgen dat er fors bezuinigd wordt op bestuur, huisvesting en medewerkers. Alleen een heel kritisch bestuur zal de bezuinigingsdoelstellingen ook daadwerkelijk kunnen halen, daarom zal mijn kritische houding nog hard nodig blijven.

De belangrijkste taak van het waterschap is, zorgen dat burgers, boeren en bedrijven veilig kunnen wonen en werken zonder wateroverlast en dat er in tijden van droogte een goede watertoevoer is. Het waterschap is geen natuur of landschapbeheerder en moet zich daarom beperken tot het water en zuiveringsbeheer.

Als gedreven en bewogen Sallander wil ik een krachtige waterschapbestuurder zijn die met beide benen in de samenleving staat en zich de komende jaren blijft inzetten voor uw belangen, hiervoor heb ik op 18 maart echter wel uw steun nodig.

Stem daarom woensdag 18 maart op Henk Holtmaat, CDA lijst 2 plaats 3

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.