kandidaat waterschap cor van den berg

g: Cor van den Berg van het CDA.

Waterschappen hebben een wettelijke taak: veiligheid o.a. goede dijken, niet te veel of te weinig water en schoon water. Gelet op de roep om lagere lasten is het zaak die taken zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zonder franje, tenzij er partijen zijn die voor extra financiering zorgen. Uit mijn ervaring als wethouder weet ik dat het lastig is om goedkoper te gaan werken. Om die reden zal ik met extra belangstelling volgen of de gestelde doelen voor de fusie met Reest en Wieden gehaald worden. Zo niet, dan vind ik dat het fusiebesluit heroverwogen moet worden.

Waar mogelijk zal ook in waterschapland meer geluisterd moeten worden naar de inwoners van het gebied; wat voor problemen met mogelijke oplossingen en ideeën zij zelf hebben op watergebied.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.