kandidaat waterschap antje kingma

Op woensdag 18 maart gaan we naar de stembussen om te stemmen voor de Provinciale Staten en het Waterschap Groot Salland. De komende weken presenteren alle deelnemers uit de regio aan de Waterschapsverkiezingen in Overijssel zich. Vandaag: Antje Kingma uit Hoonhorst van de partij Water Natuurlijk.

Ik ben kandidaat voor Water Natuurlijk. Water is één van de grote uitdagingen kijkend naar de toekomst. Wonend en vooruit boerend aan de dijk, de nevengelul in mijn achtertuin….ik kom het waterschap vaak tegen en dan vind ik er iets van. Dat is veelal positief, maar soms ook anders. Graag wil ik mijn kennis, kunde, en creativiteit toevoegen om samen met anderen voor te zorgen dat de grote uitdagingen rondom water op een bij mens, dier, plant en toekomst passende wijze worden opgepakt en uitgevoerd. Dan is Water Natuurlijk een logische keuze. Dit is geen echte politieke partij, maar een mooie verzameling van mensen en ondersteunende organisaties die samen binnen het waterschap optrekken om de doelen te realiseren die we hebben:

Veiliger water, op het platteland én in de stad: iedereen kan helpen om de gevolgen van de klimaatveranderingen tegen te gaan. Gezonder water: minder schadelijke bestrijdingsmiddelen, maar ook minder geneesmiddelen in het water. Mooier water: natuurvriendelijke oevers, vispassages en ruimte voor wie wil genieten op en rond het water. Vernieuwend waterbeheer: meer aandacht voor het voorkomen van vervuiling van water en slim zuiveren waarbij meer energie vrij komt dan het kost. Verbinding: meer gebruik maken van de kennis bij de mensen in het gebied, samenwerken met de agrarische sector en ook het internationaal delen van kennis. Waar voor je geld: een eerlijker verdeling van de kosten, de vervuiler betaalt, en zichtbaar maken wat het werk van het waterschap economisch oplevert.

In de afgelopen jaren heeft Water Natuurlijk heel wat bereikt. Kijk op staging2.waternatuurlijkgrootsalland.nl. Daar staat een lange lijst van mooie resultaten. Maar er kan meer. Daarbij kunnen we (en ik) jullie stem goed gebruiken. Ga stemmen 18 maart; natuurlijk op één van de kandidaten van lijst 1: Water Natuurlijk, de groene waterschapspartij met hart voor blauw. Mij vind je op nummer 9….

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.