jubileumweek bij zwakenberg tweewielers

In 1995 begonnen Frans en Riet Zwakenberg met hun fietsenzaak aan de Nieuwstraat in Wijhe. De locatie werd al gauw te klein, zodat Zwakenberg Tweewielers er in 2000 voor koos om te verhuizen naar een ruimere locatie aan de Langstraat.

Deze ruimte met een oppervlakte van driehonderd vierkante meter stelde Frans en Riet in staat om een nog breder assortiment fietsen aan te bieden. Inmiddels bestaat het aanbod uit honderden fietsen van merken als Trek, Sparta, Batavus, BSP, Gazelle, Votani en Cortina.

Van ‘gewone’ fiets voor het dagelijkse verkeer tot sportfietsen, van elektrische fietsen tot mountainbikes, alles zowel nieuw als gebruikt. Naast de verkoop van fietsen, fietsonderdelen, kleding (voor de wielrenners, ATB’ers en regenkleding) en accessoires richten Frans en Riet zich ook op reparaties en onderhoud. En niet te vergeten: de verhuur van (elektrische) fietsen.

“De fietsenwereld is in de afgelopen twintig jaar enorm veranderd”, stelt Frans. “De techniek is enorm verbeterd en de hoeveelheid fietstypes is enorm gegroeid. De fiets is luxer geworden, het is min of meer een lifestyleproduct. Tassen, manden, accessoires; van alles hoort erbij. En de laatste jaren merken we dat de elektrische fiets enorm in opkomst is. Ik ben bijna elke dag een groot deel van mijn uren kwijt aan de verkoop en het onderhoud aan die fietsen.”

Zwakenberg Tweewielers is te vinden aan de Langstraat 82-84 in Wijhe, tel: 0570-524424.

Meer informatie op staging2.zwakenbergtweewielers.nl .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.