jong en oud samen in de carrousel

Op vrijdag 20 maart opende wethouder Scheele een gezamenlijke maaltijd in Multifunctioneel Centrum de Carrousel. De gezamenlijke maaltijd is een samenwerking tussen Landstede Welzijn Ommen, het Vechtdal College en de Carrousel. Meer dan twintig 65 plussers hebben genoten van een heerlijke stamppot, bereid door leerlingen van het Vechtdal College die de richting dienstverlening en commercie volgen. Ontmoeting tussen jong en oud stond centraal deze middag. Landstede Welzijn Ommen, het Vechtdal College en de Carrousel verwachten dat dit project in de toekomst zeker een vervolg gaat krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.