Home / archiefcentraal / jeugdleden tennisclub dltc zeer actief

jeugdleden tennisclub dltc zeer actief

Woensdag 25 maart was de 3e en laatste kennismaking met tennis in het kader van Sports4kids. Sports4kids wordt door de Combinatiefunctionaris/sportcoördinator in de gemeente Dalfsen t.w. William van Lenthe georganiseerd. Alle sportverenigingen kunnen 3x laten meemaken wat hun sport inhoudt. Natuurlijk deed DLTC Gerner hieraan mee. Age Pietersma liet 20 kinderen het plezier in tennis ervaren. Na afloop kregen de kinderen een diploma mee.

Zaterdag 28 maart was de afsluiting van de winter Color Cup. Hierbij worden in de categorieën Rood (klein veld), Oranje (3/4 baan) en Groen (hele baan) 1x per maand wedstrijden gespeeld met clubs uit Dalfsen, Nieuwleusen, Lemele, Lemelerveld, Den Ham en Ommen. Op die woensdagmiddagen leren de kinderen partijen spelen. Na een zomer- of winter-periode volgt dan een afsluiting en wordt per categorie de beker uitgereikt aan de beste club van die periode. Zaterdag regende het een beetje, maar iedereen ging gewoon door en beleefde veel sportief en leerzaam plezier.

De beker voor Rood ging naar Ommen, voor Oranje naar Lemele en groen werd bemachtigd door Nieuwleusen. Age Pietersma en Hester Verbeek werden in het (waterige) zonnetje gezet voor de organisatie van warming up, spel en wedstrijden.

De volgende serie van de Color Cup begint weer op woensdag 22 april op de banen van DLTC Gerner. Zondag gingen 16 jeugdleden naar het Vrolijke Aap toernooi in Heino. Een leuk initiatief vlak voor de competitie. Vanaf 6 april begint de competitie voor 2 zondag jeugdteams en 1 woensdagmiddag team.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.