jachtvereniging houdt slipjacht bij luttenberg

Koninklijke Jachtvereniging Soestdijk houdt woensdag een slipjacht rondom Luttenberg. De jacht, die eigenlijk in november gehouden zou worden, maar toen werd afgelast, wordt dus alsnog ingehaald.

De ruiters verzamelen zich vanaf 12.30 uur bij Manege de Luttenberg aan de Looweg. Om 13.00 uur wordt er gestart.

Vanaf de Zandkuil aan de Butzelaarstraat begint de eerste run naar de oversteek Bergweg , door de weilanden naar oversteek Blikweg, vervolgens nog een keer oversteek Blikweg , oversteek Hellendoorseweg, nog een keer Hellendoornseweg daarna oversteek Bergweg, langs de camping naar de Heuvelweg naar oversteek Bloemenbosweg, klein stukje over de weg naar koeienpad richting oversteek Hottenvoortsweg, hier vindt de 1ste stop plaats op de Holteveenseweg.

De tweede run gaat richting de Luttenbergerweg naar oversteek schanekampsweg van daar naar de oversteek Nieuwe Twentseweg op weg naar de sherrystop aan de schanebroeksweg.

De derde Run gaat door de weilanden naar oversteek Lemelerweg, bij familie Pronk naar richting de doorwaadbare plaats nabij de Nieuwe Twentseweg, ook een mooie plek voor het publiek.

Vervolgens gaan de honden onder geleiding via een zandweg naar de oversteek Mastenbroekweg, de ruiters gaan verder langs de waterleiding richting Vondevoortweg. En vandaar via de weilanden naar het eindpunt bij de manege aan de Looweg.

Aan bezitters van honden en schapen in de buurt van de route vraagt de organisatie de dieren s`middags uit de buurt van de ruiters en honden te houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.