intersport en n store lopen halve marathon

Het team van Intersport Schutte en de medewerkers van N-Store Sportcasuals gaan in juni de halve marathon van Zwolle lopen. Van beide teams zijn er vertegenwoordigers op de halve marathon en de 4 Engelse mijl.

De reden voor deze uitdaging is om met elkaar een sportieve impuls aan te gaan. Ook een portie teambuilding komt hier natuurlijk bij om de hoek kijken.

Beide teams zijn inmiddels volop in training voor dit evenement. Allemaal met behulp van een hartslagmeter. Dit om zodoende aan den lijve te ondervinden hoe je het meest optimaal kunt trainen en daarbij je lijf te monitoren.

Totaal zullen er namens Intersport Schutte 45 personen starten, want ook bekenden en partners van teamleden hebben aangegeven graag mee te willen doen. Door een aantal Intersport-teamleden is de halve marathon al een aantal keren gelopen.

“Wij gaan er met zijn allen voor om een mooie, maar vooral sportieve prestatie neer te zetten op zaterdagavond 13 juni 2015 in Zwolle”, aldus Team Intersport Schutte Raalte en N-Store Sportcasuals Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.